Hups... sivua ei löytynyt.

Lääkäreille ja erikoislääkäreille

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan, edut ja korkealuokkaisen palvelun. Työllistyt kauttamme valtakunnallisesti sinua kiinnostaviin toimipaikkoihin. Olet sitten urasi alkuvaiheessa oleva terveydenhuollon ammattilainen tai jo enemmän kokemusta kartuttanut terveydenhuollon moniosaaja. Tarjoamme pidemmille työjaksoille myös koulutusrahaa ja pidempiaikaisesta sitoutumisesta palkitsemme hyvinvointirahalla ja työsuhde-eduilla.

Palvelumallimme avulla voimme tarjota sinulle monipuolisempia työvaihtoehtoja, kuin pelkän perinteisen vuokraustoiminnan kautta. Olemme äärettömän ketterä toimija.

 

Tilaa työpaikkakirje

Jätä meille yhteystietosi ja valitse kiinnostuksiasi parhaiten vastaavat vaihtoehdot. Saat kerran kuukaudessa @-postia Sinua mahdollisesti kiinnostavista työmahdollisuuksista ja kerromme samalla mitä kuuluu.

 

Asiakkaille

Terveydenhuollon ammattilaisten löytäminen on usein aikaa vievää ja pitkäkestoista työtä. Sopivien osaajien löytäminen kannattaa ulkoistaa terveydenhuollon ammattilaisten rekrytointiin erikoistuvalle toimijalle, jossa olemme ammattilaisia.