Yhdistys

SUOMEN LAVATANSSI YHDISTYS RY

SUOMEN LAVATANSSI CUP

Suomen Lavatanssi Yhdistys ry perustettiin kunnioittamaan ja vaalimaan lavatanssi perinteitä sekä toimimaan Suomen Lavatanssi Cup kilpailujen pääorganisaattorina. Yhdistys järjestää itse kaksi kilpailukiertueeseen kuuluvaa kilpailua, Unto Monosen Muistokilpailut sekä Suomalaisen Tangon Sm kilpailun.

Muut osakilpailut myönnetään hakemuksien perusteella lavatanssia harrastavien tahojen järjestettäväksi. Lajeja ovat Fusku Sm, Lava-Jive Sm, Lavalattarit Sm, Valssi Sm, Lava-Humppa SM, Hitaat Sm ja Foksi Sm. Kilpailuissa nähdään myös lisälajeja, joista ehkä tulevaisuudessa tulee cup kilpailukiertueen lajeja.

Lavatanssi kilpailujen ansiosta muutamat lavoilla tanssittavat lajit ovat säilyneet ja nähtävissä on edelleen menneiden aikojen tansseja sekä tyylejä. Lavatanssi kilpailut auttavat myös pareja kehittämään omaa tanssia sekä säilyttämään tämän hienon lajin yhtenä kuntoilumuotona.

Kaikki rohkeasti mukaan kokeilemaan tätä hienoa kuntoilumuotoa ja lienee pieni varoituksen sana paikallaan: "Tähän voi jäädä koukkuun".

Terveisin,

Kirsi Viitanen
Suomen Lavatanssi Yhdistys ry Puheenjohtaja

Yhteystiedot

Lue Lisää »
 

Palaute

Lue Lisää »
 

Yhteistyökumppanit

Lue Lisää »